Particuliere projecten

Oebele Hoekstra Architect bouwt, verbouwt of restaureert uw woning naar uw wensen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Oebele helpt u met het ontwerpen van een woning met uw smaak

U gaat uw eigen huis bouwen? Zo’n kans krijgt u misschien niet nog eens. Alle reden dus om het bouwproces vanaf het allereerste begin goed aan te pakken. Ik ontwerp een huis dat zowel functioneel als esthetisch voldoet aan al uw wensen en smaak.

U bepaalt zelf waarvoor u mij inschakelt. Wilt u een ontwerp voor uw woning, of ook voor de keuken en de badkamer? Of gaat u liever nog een stapje verder? Desgewenst lever ik uw huis volledig gebruiksklaar op.

Oebele verbouwt of restaureert uw huis naar uw wensen

Met een verbouwing maakt u van een woning uw woning. Tenminste als u vooraf uw wensen goed in kaart brengt. Daar help ik u bij. Bovendien bedenk ik oplossingen waar u zelf misschien nog niet aan hebt gedacht.
Gaat het om een restauratie? Ik weet hoe we uw woonplezier kunnen verhogen met behoud van een monumentale waarde. Mijn ontwerp sluit naadloos aan op de stijl van uw huis. Alsof het altijd zo is geweest.

Aanpak van Oebele Hoekstra Architect

De eerste stap is de belangrijkste: ik neem uitgebreid de tijd om uw wensen en idealen in kaart te brengen. Pas daarna ga ik schetsen. Heeft u mijn ontwerp goedgekeurd? Dan kan de uitvoering beginnen. Het liefst begeleid ik deze fase persoonlijk zodat we zeker weten dat het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoet.

Projectbegeleiding

Behalve voor ontwerp en bouwkundig advies kunt u mij ook inschakelen voor de projectbegeleiding. Dat heeft twee grote voordelen:

U hebt tijdens het gehele traject maar één aanspreekpunt. Ik ben verantwoordelijk voor de bewaking van de planning en het budget.
Door ook de uitvoering te begeleiden, kan ik garanderen dat het uiteindresultaat volledig voldoet aan de schetsen en ontwerp.

Voordat ik van start ga ontvangt u eerst een offerte. Daarin ziet u mijn plan in overzichtelijke stappen, van de eerste schets tot en met de oplevering. Elke stap is voorzien van een prijsopgave, zodat u eventueel kunt besluiten om de onderdelen zelf te doen of aan anderen uit te besteden.

Klik voor een beschrijving van de opgeleverde projecten van Oebele Hoekstra Architect op de foto’s hieronder.

Klassieke villa Bikbergen 02
Klassieke villa Bikbergen 05-2

Klassieke villa Bikbergen

Moderne villa in Blaricum 01

Moderne villa in Blaricum

Aanbouw Baarn 03

Aanbouw Baarn

Wilt u eens vrijblijvend kennis maken? Bel ons voor een afspraak!

CONTACTGEGEVENS