Vrijblijvend advies

Kan ik vrijblijvend kennismaken met Oebele Hoekstra Architect?

Welkom

U bent van harte welkom bij mij op kantoor, zodat ik u voorbeelden kunnen laten zien van eerdere projecten. Maar ik kom natuurlijk ook graag bij u langs. Dat heeft weer als voordeel dat ik de situatie ter plekke meteen kan bekijken.

Oebele Hoekstra Architect brengt eerst uw wensen in kaart

De eerste stap is de belangrijkste: ik neem uitgebreid de tijd om uw wensen en idealen in kaart te brengen. Pas daarna ga ik schetsen. Heeft u mijn ontwerp goedgekeurd? Dan kan de uitvoering beginnen. Het liefst begeleid ik deze fase persoonlijk zodat ik zeker weet dat het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoet.

Offerte

Voordat ik van start ga ontvangt u eerst een offerte. Daarin ziet u mijn plan in overzichtelijke stappen, van de eerste schets tot en met de oplevering. Elke stap is voorzien van een prijsopgave, zodat u eventueel kunt besluiten om de onderdelen zelf te doen of aan anderen uit te besteden.

Dat hangt natuurlijk af van de situatie, uw wensen en doelen. Als grove richtprijs kunt u 10% van de bouwsom aanhouden voor bouwkundig advies, ontwerp en begeleiding van de uitvoering.

Schets

Wilt u eens vrijblijvend kennis maken? Bel ons voor een afspraak!

CONTACTGEGEVENS