Woningbouw

Oebele Hoekstra Architect bouwt of verbouwt uw woningbouwprojecten

Oebele Hoekstra Architect volgt de markt en weet wat nieuwbouw aantrekkelijk maakt. U bouwt geen woningen voor uzelf. Daarom is het van belang wat de wensen zijn van toekomstige huurders of kopers. Ik volg de markt op de voet. Anders gezegd: ik weet wat een huis aantrekkelijk maakt.
Bij de verkoop van woningen speelt niet alleen het huis een rol, maar ook de presentatie, sfeer en uitstraling van een project beïnvloeden het verkoopsucces. Bij de verhuur van woningen denk ik mee over de langere termijn. Ik adviseer u bijvoorbeeld over duurzame, milieuvriendelijke en onderhoudsarme oplossingen.

Appartementencomplex met winkels en parkeergarage

Het appartementencomplex dat Oebele Hoekstra Architect ontwierp was onderdeel van het revitaliseringsproject voor Almere Haven. Een ingewikkeld traject waarbij veel partijen met uiteenlopende belangen betrokken waren. Het complex bestaat uit 34 appartementen (sociale woningbouw), 6 winkels op de begane grond en een parkeergarage. Het eindresultaat vormt een duidelijk markering van het centrum van de stad. Opdrachtgever was woningbouwvereniging Groene Stad Almere (tegenwoordig De Alliantie Flevoland).

Wilt u eens vrijblijvend kennis maken? Bel ons voor een afspraak!

CONTACTGEGEVENS