Zakelijke projecten

Oebele Hoekstra Architect (ver)bouwt ook zakelijke panden, zoals kantoren

Zakelijke panden

Oebele Hoekstra Architect verzorgt naast bouwprojecten voor privéwoningen ook bouwprojecten voor zakelijke panden. Ik help u graag bij woningbouwprojecten, bedrijfsgebouwen, winkel- en horecapanden.

Ik verzorg zowel nieuwbouw- als verbouwprojecten, van eerste schets tot en met de oplevering. Dat heeft als voordeel dat u tijdens het gehele traject maar één aanspreekpunt heeft. Maar u kunt mij ook alleen inschakelen voor een advies. Veel van mijn vaste opdrachtgevers heb ik op die manier leren kennen.

Ik hou niet van kant-en-klare oplossingen, vertegenwoordig geen stromingen en heb geen vaste stijl. In plaats daarvan stellen ik uw wensen voorop. Mijn geheim? Een frisse blik, gecombineerd met een creatieve geest en oog voor gebruiksgemak.

Aanpak van Oebele Hoekstra Architect?

De eerste stap is de belangrijkste: ik neem uitgebreid de tijd om uw wensen en idealen van uw zakelijke pand in kaart te brengen. Pas daarna ga ik schetsen. Heeft u mijn ontwerp goedgekeurd? Dan kan de uitvoering beginnen. Het liefst begeleiden ik deze fase persoonlijk zodat we zeker weten dat het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoet.

Projectbegeleiding

Behalve voor ontwerp en bouwkundig advies kunt u mij ook inschakelen voor de projectbegeleiding. Dat heeft twee grote voordelen:

U hebt tijdens het gehele traject maar één aanspreekpunt. Ik ben verantwoordelijk voor de bewaking van de planning en het budget.
Door ook de uitvoering te begeleiden, kan ik garanderen dat het uiteindresultaat volledig voldoet aan de schetsen en ontwerp.

Voordat ik van start ga ontvangt u eerst een offerte. Daarin ziet u mijn plan in overzichtelijke stappen, van de eerste schets tot en met de oplevering. Elke stap is voorzien van een prijsopgave, zodat u eventueel kunt besluiten om de onderdelen zelf te doen of aan anderen uit te besteden.

Klik voor een beschrijving van de opgeleverde projecten van Oebele Hoekstra Architect op de foto’s hieronder.

Woningbouw 05

Woningbouw

Nieuwbouw kantoor 04

Nieuwbouw kantoor

Utiliteitsbouw 01

Utiliteitsbouw

Wilt u eens vrijblijvend kennis maken? Bel ons voor een afspraak!

CONTACTGEGEVENS